За поръчки по телефон0886 664 825от 09.00 до 18.00 часа

Ваучери за подарък

Ако се затруднявате или се колебаете какъв подарък да изберете на своите близки, приятели или познати, за специален повод или просто, за да ги изненадате, BG-LOOK.COM ви предлага най-оригиналното и рационално решение - закупуването на Ваучер за подарък.


Ваучер: Ваучерите за подарък, които се предлагат от BG-LOOK.COM притежават следните реквизити - стойност, от кого е и за кого е, дата на валидност и код.Стойността им може да бъде всякаква, каквато Вие пожелаете, без ограничение. Тя се попълва от Вас преди да се извърши закупуването. В полетата За и От, може да попълните имената на адресата и адресанта и да персонализирате своите ваучери. Тези ваучери имат срок на валидност 6 месеца и крайната дата, до която могат да се използват ще бъде отбелязана в реда "валиден до". Под този ред е разположен код с 11 знака, който е уникален и гарантира неговата идентичност.

Начин на употреба: Когато притежателят на такъв ваучер реши да пазарува с него, то той има правото да го използва еднократно и за закупуване на стоки само в онлайн-магазин www.bg-look.com, независимо дали са намалени или са в промоция. Когато избраните от него продукти са прибавени в пазарската чанта на магазина, той ще открие поле за въвеждане на гореспоменатия уникален код, който ще активира неговия ваучер. И така той ще може да се използва, но трябва да се знае, че при пазаруване, ако стойността на продуктите е по-ниска от тази на ваучера, остатъкът не се изплаща, но ако е по-висока от неговата, горницата се доплаща. Също така срещу него не могат да бъдат получени пари в брой, чек или кредит като не материализира никакви други права и не е ценна книга.

Доставка: Закупените ваучери се доставят с куриер СПИДИ с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Може да поръчате ваучер за подарък от следния линк:

 

http://bg-look.com/ваучери-за-подаръци

Приятно пазаруване!