За поръчки по телефон0886 664 825от 09.00 до 18.00 часа

Условия за ползване/ Маркетинг Бюлетини

Добре дошли в bg-look.com /за краткост по-долу B&D. Това са нашите условия за ползване на сайта:

Обработваме и съхраняваме данните на клиентите си спрямо разпоредбите на ОРЗД / Общ Регламент за Защита на Данните/. Нужни са ни само данни за да успеем да Ви доставим Вашите поръчки - ни повече , ни по-малко. Нашият принцип е : колкото по-малко информация събираме , толкова по-добре за нас и нашите клиенти.

Като се съгласите с общите ни условия Вие се съгласявате да съхраняваме по изискуемия начин за определен период вашите данни.

 

1. Използането на bg-look.com означава че Вие сте съгласен и приемате условията за ползването на сайта.

2. Ние си запазваме правото във всеки един момент да променяме тези услвия и те стават валидни в момента на тяхното публикуване.

3. Ние си запазваме правото да променяме архитектурата на сайта което включва преместване, изтриване и добавяне на нови елементи към bg-look.com

4. Правата върху цялото съдържание на нашия сайт като снимкови материали, модели, приложения, текст както и др. са собственост на "B&D TRADING" ООД , както и на нашите съкотнрагенти.При копирането и използването им извън изрично посочените от Нас случаи и Нашето предварително одобрение , ще се прилага Закона за авторското право и сродните му права- чл. 93е , ал. 3 във вр. с чл. 94. Това не изключва завеждането на Граждански икс срещу нарушителите, както и спиране на съответният уеб сайт на нарушителя като предварителна обезпечителна мярка.

5. Всички предложения, идеи и др. пратени от потребител на bg-look.com стават автоматично Наша собственост и не се дължи обещетение или каквато и да е компенсация за ползването им от bg-look.com.

6. Вие сте съгласни, че bg-look.com може да ви изпраща електронни писма с цел да ви информира за промени, нови продукти и предложения както и за текущи промоциии.

7. Нашия сайт предлага продуктите с действителните им цветове. Ако имате проблеми с точното им изображение променете настройките на монитора си. Ние не носим отговорност ако вашият монитор не изобразява точните цветове.

8. bg-look.com съдържа препратки т.е. "links" към други сайтове, като тяхната употреба е според авторите им и ние не можем да носим отговорност при тяхната употреба.

9. При извършена покупка на стока от bg-look.com, "B&D TRADING" ООД поема отговорността за доставка на стоката на цената, качеството, вида, материята и бройката упомената от клиента, като клиента е длъжен да заплати стоката след доставката ако е с наложен платеж и предварително със неговото изрично съгласие чрез приемане на настоящите условия при разплащане по банков път или с кредитна карта. Винаги можете да разчитате на нашата бързина и коректност при възникнали въпроси и неуредици.

 

 

10. "B&D TRADING" ООД  си запазва правото да отказва изпълнение на поръчки на клиенти при възникнали форсмажорни обстоятелства като изчерпана наличност на продукти, изчерпани материали за продукти и други сходни възникнали извънредни ситуации или други обстоятелства за които същия не би бил в състояние да знае. 

11.Всяка поръчка от страна на Клиент на електронен магазин bg-look.com има силата на договор за покупко-продажба между двете страни , като извършването на самата заявка има силата на волеизявление от страна на Клиента за сключването на договора.Всеки клиент може да направи корекция в своята заявка преди и след депозирането й като ни информира за това на посоченият е-mail и телефон в графа контакти.Всяка заявка се извършва на български, английски или румънски език.

12.Всеки клиент има правото на достъп до своята заявка-договор, която ще му бъде предоставена при поискване.Всяка заявка се потвърждава в телефонен разговор на посоченият от Клиента номер за връзка.

13.Електронен магазин bg-look.com се придържа към етичният кодекс на БАЕТ /www.baet.net/.

14.Всички цени са с ДДС.

15. За всички въпроси неуредени в тази глава се прилага българското законодателство.

 МАРКЕТИНГ 

Защо използваме Вашите лични данни?
Ще използваме Вашите лични данни, за да ви изпращаме специални предложения, информационни проучвания и покани чрез електронна поща, текстови съобщения, телефонни разговори и обикновена поща.

За да подобрим Вашето модно преживяване в B&D , ще Ви изпращаме подходяща информация, ще Ви препоръчваме продукти, ще Ви напомняме за артикули, останали в кошницата Ви за пазаруване, и ще Ви предоставяме персонализирани оферти. Всички тези специализирани услуги се основават на Ваши предишни покупки, артикули, върху които сте кликнали, и на информация, която сте ни изпратили.

Какви лични данни обработваме?
Ще обработваме следните категории лични данни 

* информация за контакт, например имейл адрес, телефонен номер и пощенски код
* върху какви продукти и оферти сте кликнали 

Ако имате профил в B&D , ще обработваме Вашите лични данни, предоставени във връзка с профила, например:

* име
* адрес
* възраст
* история на пазаруването 
* как сте използвали сайта ни и какви кликвания сте направили в уебсайта

Кой има достъп до Вашите лични данни?
Данните, които се препращат към трети страни, се използват единствено за предоставяне на услугите, посочени по-горе, например към медийни агенции и технически доставчици за разпространение на маркетингова информация във физически или дигитален формат. 

Никога не прехвърляме, продаваме или разменяме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни извън B&D

Какво е правното основание за обработване на Вашите лични данни?
Обработването на Вашите лични данни се извършва въз основа на Вашето съгласие за получаване на директна рекламна и маркетингова информация. С изключение на рекламни материали по пощата и каталози, които ще Ви бъдат изпращани въз основа на легитимния ни интерес.

Право да оттеглите съгласието си:

Имате право да оттеглите съгласието си за обработване на Вашите лични данни по всяко време и да се откажете от директния маркетинг.
Ако го направите,  
B&D няма да може да Ви изпраща допълнителни предложения с цел директен маркетинг или всяка друга информация въз основа на Вашето съгласие.

Можете да се откажете от директния маркетинг по следните начини:

* като следвате указанията във всяко съобщение, изпратено с маркетингова цел
* като редактирате настройките във Вашия
B&D профил

Колко време съхраняваме Вашите данни?
Ще запазим Вашите данни, предоставени за директен маркетинг, докато не оттеглите Вашето съгласие. 
Ще Ви считаме за неактивен клиент за маркетинг по електронната поща, ако не сте отворили нито един имейл през последната година. 
След този период Вашите лични данни ще бъдат изтрити.