За поръчки по телефон0886 664 825от 09.00 до 18.00 часа

Условия за ползване

Добре дошли в bg-look.com. Това са нашите условия за ползване на сайта:


1. Използането на bg-look.com означава че Вие сте съгласен и приемате условията за ползването на сайта.

2. Ние си запазваме правото във всеки един момент да променяме тези услвия и те стават валидни в момента на тяхното публикуване.

3. Ние си запазваме правото да променяме архитектурата на сайта което включва преместване, изтриване и добавяне на нови елементи към bg-look.com

4. Правата върху цялото съдържание на нашия сайт като снимкови материали, модели, приложения, текст както и др. са собственост на "B&D TRADING" ООД , както и на нашите съкотнрагенти.При копирането и използването им извън изрично посочените от Нас случаи и Нашето предварително одобрение , ще се прилага Закона за авторското право и сродните му права- чл. 93е , ал. 3 във вр. с чл. 94. Това не изключва завеждането на Граждански икс срещу нарушителите, както и спиране на съответният уеб сайт на нарушителя като предварителна обезпечителна мярка.

5. Всички предложения, идеи и др. пратени от потребител на bg-look.com стават автоматично Наша собственост и не се дължи обещетение или каквато и да е компенсация за ползването им от bg-look.com.

6. Вие сте съгласни, че bg-look.com може да ви изпраща електронни писма с цел да ви информира за промени, нови продукти и предложения както и за текущи промоциии.

7. Нашия сайт предлага продуктите с действителните им цветове. Ако имате проблеми с точното им изображение променете настройките на монитора си. Ние не носим отговорност ако вашият монитор не изобразява точните цветове.

8. bg-look.com съдържа препратки т.е. "links" към други сайтове, като тяхната употреба е според авторите им и ние не можем да носим отговорност при тяхната употреба.

9. При извършена покупка на стока от bg-look.com, "B&D TRADING" ООД поема отговорността за доставка на стоката на цената, качеството, вида, материята и бройката упомената от клиента, като клиента е длъжен да заплати стоката след доставката ако е с наложен платеж и предварително със неговото изрично съгласие чрез приемане на настоящите условия при разплащане по банков път или с кредитна карта. Винаги можете да разчитате на нашата бързина и коректност при възникнали въпроси и неуредици.

10.Всяка поръчка от страна на Клиент на електронен магазин bg-look.com има силата на договор за покупко-продажба между двете страни , като извършването на самата заявка има силата на волеизявление от страна на Клиента за сключването на договора.Всеки клиент може да направи корекция в своята заявка преди и след депозирането й като ни информира за това на посоченият е-mail и телефон в графа контакти.Всяка заявка се извършва на български, английски или румънски език.

11.Всеки клиент има правото на достъп до своята заявка-договор, която ще му бъде предоставена при поискване.Всяка заявка се потвърждава в телефонен разговор на посоченият от Клиента номер за връзка.

12.Електронен магазин bg-look.com се придържа към етичният кодекс на БАЕТ /www.baet.net/.

13.Всички цени са с ДДС.

14. За всички въпроси неуредени в тази глава се прилага българското законодателство.