За поръчки по телефон0886 664 825от 09.00 до 18.00 часа

Условия за връщане

BG-LOOK.COM ви дава възможност, ако не сте удовлетворени от закупения от Вас продукт, да го върнете или подмените в рамките на 14 календарни дни, считано от датата на получаване, указана на товарителницата.

- Артикули, подлежащи на връщане или подмяна са тези, които не са преминали никаква обработка /пране, гладене, рязане и други действия, нарушаващи цялостта им, както и премахване на етикети/, продукти без странични миризми/ кремове, миризми от цигари, грим/, и които не са използвани или носени. Ако състоянието, в което ни връщате продукта или продуктите, не отговаря на тези условия, ние ще Ви го/ги върнем, като разходите за това ще са за Ваша сметка, а сумата, с която сте го/ги закупили, става невъзвръщаема.

- При закупуване на продукт по поръчка / т.е. по размери, цвят или други особености, заявени от клиента/, той не подлежи на връщане съгл. ЗЗП. Изключение правят продуктите от мода за макси дами.

- Продуктовата гама на бельо (с изключение на сутиена) и бански не подлежат на връщане или подмяна по хигиенични причини, освен ако продуктът е с фабричен дефект. Същото важи и за дребни електроуреди, освен при нарушена цялост при транспорт.

- След покупка, подмяна на продукт или продукти се извършва еднократно и не подлежи на връщане.

 

- Продукти от секцията "Разпродажба на единични бройки до -70%" не подлежат на връщане след извършен тест и преглед от клиента.

- Рекламация при явни дефекти се предявява до 3 работни дни, като транспортните разходи за връщането се поемат от клиента и след установяване на реален дефект, се възстановява сумата за транспорта.

- На основание БДС-515-88-М12, обувните изделия имат гаранционен срок от 30 дни от датата на получаване на пратката. Рекламация при явни дефекти на обувни изделия се предявява до 3 дни след получаване на пратката, а при скрити дефекти при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията.

- Разходите, свързани с връщане или замяна на продукти са за сметка на клиента.

- Замяна на продукт или продукти се осъществява от 3 до 5 работни дни от датата на получаване на върнатия продукт.

- При връщане или подмяна на продукт, той трябва да е придружен от бланката за връщане на продукт, изпратена Ви с продукта. Ако не разполагате с бланка за връщане на продукт може да я изтеглите като кликнете върху БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ.

- Бланката трябва да е четливо попълнена. Всяка информация, предоставена от Вас, е строго конфиденциална.

 

- Пратките за връщане или замяна могат да се изпращат ПО СПИДИ на адрес: ЗА БИ ЕНД ДИ ТРЕЙДИНГ ООД, ГР. ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ДО ОФИС НА СПИДИ, УЛ КОЛОНЯ ТОВАР 1

- Пратките за връщане или замяна могат да се изпращат ЧРЕЗ ДРУГ КУРИЕР на адрес: ЗА БИ ЕНД ДИ ТРЕЙДИНГ ООД, ГР. ВЕЛИКО ТЪРНОВО, УЛ КОЛОНЯ ТОВАР № 4, ОФИС 1

- ТЕЛ: 0886 664 825

 

Начини и срокове за възстановяване на суми при върнат/и продукт/и :

1. по банков път (моля попълнете коректно името на банката, имената на титуляра на сметката, IBAN и BIC в бланката за връщане на продукт, изпратена Ви с продукта,който сте поръчали или я изтеглете от обозначеното по-горе място ). При възстановяване на сума по банков път се приспада банкова такса от 2 лв.)

 

2. при плащане с карта Visa/MasterCard възстановяването на сума ще става с кредитна операция по същата карта или по посочена банкова сметка.

 

3. Чрез пощенски запис: моля отразете в бланката Име, Презиме и Фамилия, както и точен адрес за получаване на сумата. (разходите по превода ще са за сметка на получателя според тарифата на Български пощи)

Срокът за обработване на връщането и изпращане на суми за възстановяване е 7 работни дни от датата на връщане на продукта или продуктите.